Servicii

De ce sa alegi montaj-wpc.ro?

Avem o gama larga de servicii, astfel te putem ajuta de furnizare materialelor pana la realizarea montajului. Alege sa lucrezi cu o singura firma!

Tratam fiecare proiect cu respectul pe care acesta il merita.Tratam asa cum ne dorim sa fim tratati: cu profesionalism

Datorita pasiunii pe care o depunem in fiecare proiect rezultate noastre pot multumi pana si cel mai pretentios client care doreste sa colaboreze cu noi.

Avem o echipa experimentata, iar acest lucru se reflecta in fiecare proiect pe care il facem.

Montaj Gard

Realizam montaj profesional pentru garduri din lemn compozit sau lemn plastifiat, cunoscut sub numele de WPC (Wood Plastic Composite). 

Intr-o perioada in care gardul nu mai este de mult doar un element de protectie, ci si un element de decor, tot mai multe persoane au inceput sa caute alternative pentru gardurile clasice de beton sau fier. 

Cu o durabilitate crescuta, un design modern si elegant gardul din WPC este alternativa ideala pentru gardurile clasice si de mult invechite. 

Montaj pardoseli

Atunci cand vine momentul sa-ti faci pardoseala ai de ales dintre un numar ridicat de materiale. Tot mai multi oameni opteaza pentru lemnul compozit datorita aspectului elegant, raportului calitate-pret avantajos si durabilitatii materialului. 

Montam in mod profesional pardoseli din WPC. Fie ca este vorba de pardoseli exterioare, terase, langa piscina sau pe scari suntem aici sa ducem proiectul la final. 

 

Diverse montaje WPC

Ne plac provocarile, de aceea aplicam cu succes principiul unde se doreste noi reusim sa montam WPC. Fie ca este vorba de un ponton, fie ca este vorba de o fatada de cladire reusim sa ducem proiectul la bun sfarsit.

Realizam montaj WPC in mod profesional. Printre principalele caracteristici prin care ne putem defini firma putem enumera: profesionalismul, calitatea, promtitudinea si respectul pe care il punem in fiecare proiect, astfel incat rezultatul sa fie unul mai mult decat multumitor pentru orice client.

Apeleaza cu incredere la noi pentru o estimare gratuita!